UP! Magazin

2005 áprilisában jelent meg a Sport1 Televízió kínálatában az utánpótlás magazin, melynek elkészítésében kezdettől fogva stratégiai partnerünk volt a NUPI.
Később aztán a nevek változtak. Új címe lett a magazinnak és új megnevezése az intézetnek, de a tartalom változatlan maradt.
A kéthetente vasárnaponként jelentkező UP! Utánpótlás Magazin igyekszik bemutatni a Héraklész Programban szereplő 21 sportág versenyzőinek, edzőinek mindennapjait és figyelemmel kísérjük a Sport XXI Program eseményeit is. Forgatunk edzőtáborban, edzésen, versenyeken, készítünk portrékat, interjúkat, riportokat, de került már ki tőlünk több oktató film is.
2011 februárjáig, 150 műsorunkat láthattátok, de ha valamelyikről lemaradtatok, azt megtaláljátok a www.heraklesz.hu oldalon, a videó tárban, ahová – a mai napig – közel 2000 videót töltöttünk fel, vagy ha már szerepeltetek a műsorban és tagjai vagytok a programnak, akkor a saját versenyzői oldalatokon, de itt ezen a honlapon is.
Igyekszünk naprakészek, lenni, így mostantól már láthatjátok a site-on a következő műsor tervezett tartalmát, illetve azokat a helyszíneket és időpontokat ahol, és amikor szeretnénk forgatni.
Ha a műsorral kapcsolatban véleményetek, kérésetek, kérdésetek van, azt küldjétek el az up@nupi.hu e-mail címre!

Szegő Tibor – szerkesztő Legény Zoltán – operatőr Varga László - vágó